LIFESTYLE

Θεέ και κύριε! Ξεχάστε την Ελένη Λουκά που ξέρατε! Δείτε το νέο της λουκ και θα μείνετε με ανοιχτό το στόμα

Θεέ και κύριε! Ξεχάστε την Ελένη Λουκά που ξέρατε! Δείτε το νέο της λουκ και θα μείνετε με ανοιχτό το στόμα

Την Ελένη Λουκά όλοι την γνωρίζουμε μέσα από την τηλεόραση και τις παρεμβάσεις της κατά τη διάρκεια ζωντανών μεταδόσεων. Ακόμα και εδώ στην Κύπρο τα «κατορθώματα» της είναι γνωστό αφού η «Θεούσα» κυρία Λουκά πάντα μας αιφνιδιάζει. Αυτή τη φορά το παράκανε όμως

Η Ελένη Λουκά δεν χρειάζεται συστάσεις, μιας εδώ και πολλά χρόνια εμφανίζεται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στα ΜΜΕ και προκαλεί αίσθηση. Το στιλ της πάντα ήταν συντηρητικό, ωστόσο σήμερα η κα. Λουκά μας επεφύλασσε μια έκπληξη. 

Η ίδια έγινε κατάξανθη και πόζαρε γεμάτη αυτοπεποίθηση στον φωτογραφικό φακό. Τη… μεταμόρφωση ανέλαβε ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος έδειξε το στιλιστικό αποτέλεσμα στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top