ΚΟΣΜΟΣ

Κατέπεσε στρατιωτικό ελικόπτερο με Τούρκους αξιωματικούς στην Κερασούντα

Κατέπεσε στρατιωτικό ελικόπτερο με Τούρκους αξιωματικούς στην Κερασούντα

Ένα στρατιωτικό ελικόπτερο που μετέφερε αξιωματικούς του τουρκικού στρατού συνετρίβη το απόγευμα στην Επαρχία της Κερασούντας του Πόντου, στη Μαύρη Θάλασσα, μεταδίδει το πρακτορείο Ρόιτερς επικαλούμενο πληροφορίες του ιδιωτικού ειδησεογραφικού πρακτορείου Ντογάν.

Δεν υπήρξε άμεση πληροφόρηση για θύματα και για τα αίτια της πτώσης. Σωστικά συνεργεία και ασθενοφόρα προσπαθούσαν να φτάσουν στο σημείο όπου κατέπεσε το ελικόπτερο.

Μεταξύ των επιβαινόντων βρισκόταν ένας ταξίαρχος, ένας συνταγματάρχης και δύο ταγματάρχες οι οποίοι μετέβαιναν σε εκδήλωση στρατιωτικών και των οικογενειών τους, με αφορμή το τέλος του ιερού μήνα του Ραμαζανιού, σύμφωνα με το πρακτορείο Ντογάν.

Προστίθεται ότι το ελικόπτερο κατέπεσε στις 17.30 τοπική ώρα στην περιοχή Αλούτζρα, στην ορεινή Κερασούντα.

Ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ επικοινώνησε με την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας για να μάθει πληροφορίες, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top