143 ακίνητα την ώρα πωλούνται στην Τουρκία

143 ακίνητα την ώρα πωλούνται στην Τουρκία

Εκατόν σαράντα τρία ακίνητα την ώρα άλλαξαν χέρια στην Τουρκία τους πρώτους πέντε μήνες του 2016.

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, το τμήμα στατιστικής της Τουρκίας (TÜİK) έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία που αφορούν τον τομέα των ακινήτων, ο οποίος δείχνει ότι υπήρξε αύξηση σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2015. Σύμφωνα με τα στατιστικά, τους πρώτους 5 μήνες του 2016, στην Τουρκία πωλήθηκαν 524.612 κατοικίες.

Αυτό σημαίνει, αναφέρεται, ότι την ημέρα πωλούνται 3.415 κατοικίες, δηλαδή 143 την ώρα. Τα περισσότερα ακίνητα, προστίθεται, πωλήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη, στην Αγκυρα και την Σμύρνη.

 Πηγή: ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Δεν μπορούμε να επιλέγουμε για συζήτηση ένα από τα έξι κεφάλαια του πλαισίου Γκουτέρες, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, λέγοντας παράλληλα «ας συζητήσουμε όλα τα κεφάλαια μαζί».

BEST OF TOTHEMAONLINE