143 ακίνητα την ώρα πωλούνται στην Τουρκία

143 ακίνητα την ώρα πωλούνται στην Τουρκία

Εκατόν σαράντα τρία ακίνητα την ώρα άλλαξαν χέρια στην Τουρκία τους πρώτους πέντε μήνες του 2016.

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, το τμήμα στατιστικής της Τουρκίας (TÜİK) έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία που αφορούν τον τομέα των ακινήτων, ο οποίος δείχνει ότι υπήρξε αύξηση σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2015. Σύμφωνα με τα στατιστικά, τους πρώτους 5 μήνες του 2016, στην Τουρκία πωλήθηκαν 524.612 κατοικίες.

Αυτό σημαίνει, αναφέρεται, ότι την ημέρα πωλούνται 3.415 κατοικίες, δηλαδή 143 την ώρα. Τα περισσότερα ακίνητα, προστίθεται, πωλήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη, στην Αγκυρα και την Σμύρνη.

 Πηγή: ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE