Έρχονται σύννεφα - Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού

Έρχονται σύννεφα - Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού

Εποχική χαµηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.

Την Τετάρτη 6/7 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά µετά το µεσηµέρι θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς 3 µποφόρ, για να καταστούν µέχρι το απόγευµα, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, αλλά στα δυτικά και βόρεια λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 32 στα δυτικά, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και στους 28 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αναµένεται χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα παραµείνει λίγο ταραγµένη στα δυτικά, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται µετά το µεσηµέρι στα ορεινά και στο εσωτερικό, ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.


ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε προεκλογική εγρήγορση το ΑΚΕΛ – Συστράτευση, στασιμότητα και προκλήσεις ενόψει 2026

Σε προεκλογική εγρήγορση το ΑΚΕΛ – Συστράτευση, στασιμότητα και προκλήσεις ενόψει 2026

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών έχει εισέλθει το ΑΚΕΛ, με το κόμμα της Αριστεράς να αναζητεί πολιτική ανάκαμψη και μεγαλύτερη κοινωνική απήχηση, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE