Η Αριστοτέλους στην Παλιά Λευκωσία το βράδυ των γενεθλίων του Εφραίμ! Ποιος την κλαμούρισε; ΦΩΤΟ

Η Αριστοτέλους στην Παλιά Λευκωσία το βράδυ των γενεθλίων του Εφραίμ! Ποιος την κλαμούρισε; ΦΩΤΟ

Το φιλικό παιχνίδι που είχε ο ΑΠΟΕΛ με τον ΠΑΣ Γιάννενα δεν επέτρεψε στο ζευγάρι να γιορτάσει... αλλά η παρουσιάστρια δεν κλειδώθηκε στο σπίτι της, αλλά πήγε για φαγητό με επώνυμους φίλους της.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους την Τρίτη (5-7) κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεται με τον αγαπημένο της σε μια γιορτή ειδικά αφιερωμένη στο άτομό του. Έλα όμως που οι συγκυρίες δεν το επέτρεψαν μιας και ο διεθνής ποδοσφαιριστής βρισκόταν στο Δασάκι της Άχνας με την ομάδα του. 

Η παρουσιάστρια εκμεταλλεύτηκε την απουσία του αγαπημένου της για να βγει έξω με τους συνάδελφούς της από το ραδιόφωνο Super Fm. Έτσι βρέθηκαν σε γνωστή ταβέρνα της Παλιάς Λευκωσίας όπου έφαγαν, ήπιαν και πόζαραν όλο αγάπη στο φωτογραφικό φακό. 

Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το σχόλιο του Κωνσταντίνου Τσιολή, με τον οποίο η Αριστοτέλους έκανε με απόλυτη επιτυχία την πρωινή εκπομπή στον Super, στο instagram. «Απλά λέμε στο επανιδείν» έγραψε ο Τσιολής και η Αριστοτέλους απάντησε « Θα με κλαμουρισεις..!! Εννοειται στο επανιδειν τσιολη μου.. ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Κατεβαίνει και επίσημα στις Προεδρικές εκλογές του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου με αυτή του την απόφαση να προκαλεί ανησυχία αλλά και αντιδράσεις στο Δημοκρατικό Συναγερμό, αφού, μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος μέσα από τη διαδικασία ή πρόκειται για μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE