Αγία Νάπα: Έτρεχε η Πυροσβεστική, στις φλόγες ξενοδοχείο

Αγία Νάπα: Έτρεχε η Πυροσβεστική, στις φλόγες ξενοδοχείο

Πυρκαγιά στο ξενοδοχείο Margadina Annex, στην Αγία Νάπα, έθεσε υπό έλεγχο, τα ξημερώματα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, η ώρα 02.54 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά στο εν λόγω ξενοδοχείο. Ανταποκρίθηκαν δυο πυροσβεστικά οχήματα από το σταθμό Αμμοχώστου, και η ώρα 03.52 τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά σε δωμάτιο της ΑΗΚ του ξενοδοχείου, στην οδό Κρύου Νερού, στην Αγία Νάπα.

Η πυρκαγιά ήταν σε διπλό κιβώτιο διανομής ηλεκτρικού ρεύματος, στον τοίχο του δωματίου, και κατασβέστηκε με τη χρήση πυροσβεστήρα ξηρής σκόνης. Δύο υπάλληλοι του ξενοδοχείου μεταφέρθηκαν με αναπνευστικά προβλήματα σε κλινική της περιοχής.

Δεν χρειάστηκε να γίνει εκκένωση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκιές πάνω από τη Δικαιοσύνη συγκλονίζουν το κράτος - Οι καταγγελίες Δρουσιώτη και οι φόβοι του Νίκου Κληρίδη - Αποφασίζει το υπουργικό για ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Σκιές πάνω από τη Δικαιοσύνη συγκλονίζουν το κράτος - Οι καταγγελίες Δρουσιώτη και οι φόβοι του Νίκου Κληρίδη - Αποφασίζει το υπουργικό για ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Η υπόθεση που συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες την κυπριακή κοινωνία δεν είναι απλώς ακόμη ένα σκάνδαλο. Είναι μια δοκιμασία για την ίδια τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και τη Δικαιοσύνη. Οι καταγγελίες που έφερε στο φως ο Μακάριος Δρουσιώτης, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του δικηγόρου Νίκου Κληρίδη, αποκαλύπτουν ένα εκρηκτικό μείγμα διαφθοράς, φόβου και θεσμικών κενών που δεν μπορεί να αγνοηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE