Στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 2 ετών τα μη εξυπηρετούμενα στον Συνεργατισμό

Στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 2 ετών τα μη εξυπηρετούμενα στον Συνεργατισμό

Κάτω από το φράγμα των €6 δισεκατομμυρίων έχουν μειωθεί στο τέλος Ιουνίου του 2016 τα δάνεια, σε καθυστέρηση πέρα των 90 ημερών, του Συνεργατισμού λόγω του αυξημένου ρυθμού αναδιαρθρώσεων δανείων, με αποτέλεσμα το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα να έχει πετύχει έξι μήνες νωρίτερα το στόχο που είχε θέσει το Νοέμβριο του 2015.

 

Ταυτόχρονα, ο Συνεργατισμός βρίσκεται 6 με 12 μήνες μπροστά όσον αφορά τον προγραμματισμό του σε σχέση με τη μείωση των Μη Εξυπηρετούμενων Χορηγήσεων (ΜΕΧ), μέσω αναδιάρθρωσης δανείων, τα οποία έχουν μειωθεί σήμερα στα €7,25 δισ., στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων σχεδόν δύο ετών.

Διαβάστε το ρεπορτάζ στο businessnews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Κατεβαίνει και επίσημα στις Προεδρικές εκλογές του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου με αυτή του την απόφαση να προκαλεί ανησυχία αλλά και αντιδράσεις στο Δημοκρατικό Συναγερμό, αφού, μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος μέσα από τη διαδικασία ή πρόκειται για μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα.