Στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 2 ετών τα μη εξυπηρετούμενα στον Συνεργατισμό

Στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 2 ετών τα μη εξυπηρετούμενα στον Συνεργατισμό

Κάτω από το φράγμα των €6 δισεκατομμυρίων έχουν μειωθεί στο τέλος Ιουνίου του 2016 τα δάνεια, σε καθυστέρηση πέρα των 90 ημερών, του Συνεργατισμού λόγω του αυξημένου ρυθμού αναδιαρθρώσεων δανείων, με αποτέλεσμα το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα να έχει πετύχει έξι μήνες νωρίτερα το στόχο που είχε θέσει το Νοέμβριο του 2015.

 

Ταυτόχρονα, ο Συνεργατισμός βρίσκεται 6 με 12 μήνες μπροστά όσον αφορά τον προγραμματισμό του σε σχέση με τη μείωση των Μη Εξυπηρετούμενων Χορηγήσεων (ΜΕΧ), μέσω αναδιάρθρωσης δανείων, τα οποία έχουν μειωθεί σήμερα στα €7,25 δισ., στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων σχεδόν δύο ετών.

Διαβάστε το ρεπορτάζ στο businessnews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Παρίσι, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, κ. Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE