ΠΟΛΙΤΙΚΗ

23 πτήσεις επηρεάστηκαν από τη στάση εργασίας στο Αεροδρόμιο Πάφου

23 πτήσεις επηρεάστηκαν από τη στάση εργασίας στο Αεροδρόμιο Πάφου

Συνολικά 23 πτήσεις έχουν επηρεαστεί από τη δίωρη στάση εργασίας που άρχισε γύρω στις δύο το μεσημέρι, το προσωπικό των εταιρειών επίγειας εξυπηρέτησης στο αεροδρόμιο Πάφου.

Σε γραπτή ανακοίνωση της η Hermes Airports, διαχειρίστρια εταιρεία των δύο διεθνών αεροδρομίων της Κυπριακής Δημοκρατίας «εκφράζει λύπη για τις σημερινές απεργιακές κινητοποιήσεις στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Πάφου, τόσο από πλευράς του προσωπικού των εταιρειών υπηρεσιών εδάφους, όσο και από μερίδα των οδηγών ταξί».

Προστίθεται ότι «λόγω της στάσης εργασίας από πλευράς του προσωπικού των εταιρειών υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης στο Αεροδρόμιο της Πάφου, επηρεάστηκε η ομαλή διεξαγωγή 23 πτήσεων.Στη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων, τόσο η Hermes, όσο και οι αεροπορικές εταιρείες προέβησαν σε σειρά ρυθμίσεων, με στόχο την ελαχιστοποίηση των συνεπειών της απεργίας και της ταλαιπωρίας του επιβατικού κοινού».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «πέραν των οικονομικών συνεπειών και του πλήγματος στην εικόνα της χώρας διεθνώς, η πρόκληση εμφράγματος στο μέσο της καλοκαιρινής περιόδου, καθιστά ακόμα πιο δύσκολη την προσπάθεια όλων μας να «κλειδώσουμε» το αυξημένο τουριστικό ρεύμα που καταγράφεται φέτος προς την Κύπρο και να επιτύχουμε συντομότερη ανάκαμψη της κυπριακής οικονομίας».

Προστίθεται ότι «η Hermes, με απόλυτο σεβασμό προς όλα τα μέρη, επιθυμεί να υπενθυμίσει ότι η τουριστική μας βιομηχανία και κατ’ επέκταση  τα αεροδρόμια της Κύπρου, αποτελούν την καρδιά της οικονομίας της χώρας μας και καλεί όλα τα εμπλεκόμενα μέρη να επιδείξουν την αναγκαία σύνεση και υπευθυνότητα προκειμένου να καταλήξουν το συντομότερο δυνατό σε μια τελική διευθέτηση των όποιων διαφορών».

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top