ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνελήφθη καταζητούμενη στο οδόφραγμα Λήδρας!

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συνελήφθη καταζητούμενη στο οδόφραγμα Λήδρας!

Στη «φάκα» των Αστυνομικών έπεσε το μεσημέρι της Τετάρτης 6/7 γυναίκα από τη Μολδαβία την οποία καταζητούν οι αρχές της χώρας της, με την κατηγορία ότι εξωθούσε γυναίκες σε πορνεία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 13:00 το μεσημέρι εντοπίστηκε στο Οδόφραγμα της Οδού Λήδρας, γυναίκα η οποία προσπαθούσε να εισέλθει στις ελεύθερες περιοχές και όπως διαπιστώθηκε, καταζητείτο από τις αρχές της Μολδαβίας για αδικήματα που αφορούν εμπορία προσώπων και μαστροπεία.

Ακολούθως, συνελήφθη με προσωρινό ένταλμα σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε σε αναπομπή των Νόμων με τίτλο «Ο Περί Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης (Υποχρεωτική Φοίτηση και Παροχή Δωρεάν Εκπαίδευσης) (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025» και «Ο Περί Ιδιωτικών Σχολείων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE