Θα μας τρελάνει ο καιρός! Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Θα μας τρελάνει ο καιρός! Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα (Πέμπτη 7/7) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται τις απογευµατινές ώρες, ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά µέτριοι 4 µποφόρ, αλλά στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα προσήνεµα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 32 στα δυτικά, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και στους 28 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηµατιστούν τοπικά χαµηλές νεφώσεις και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα παραµείνει λίγο ταραγµένη στα δυτικά, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις απογευµατινές ώρες, θα αναπτύσσονται νεφώσεις και πιθανό να πέσουν τοπικά µεµονωµένες βροχές.

Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

Σε Λονδίνο και Βρυξέλλες θα βρεθεί 1 και 2 Ιουλίου η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE