Τέσσερα εκτάρια καμένη γη άφησε πίσω της η φωτιά στα Πλατανίσκια

Τέσσερα εκτάρια καμένη γη άφησε πίσω της η φωτιά στα Πλατανίσκια

Χόρτα και χαρουπόδεντρα, έκτασης περίπου τεσσάρων εκταρίων κατέκαψε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες (Τετάρτη 6/7 )παρά το χωριό Πλατανίσκια στη Λεμεσό. Για την κατάσβεσή της συνέδραμαν και τα δύο ελικόπτερα της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, στις 08.53πμ λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και ανταποκρίθηκαν πέντε πυροσβεστικά οχήματα από τους Σταθμούς Λεμεσού.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 12.12μμ και στην κατάσβεση συνέδραμαν επίσης δυνάμεις από το Ταμείο Θήρας, το Κοινοτικό Συμβούλιο Πλατανισκιών και από τις Βρετανικές Βάσεις Ακρωτηρίου. Στην πυρκαγιά έκαναν ρίψεις νερού τα δύο εκμισθωμένα ελικόπτερα της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE