Βίντεο ΣΟΚ: Αστυνομικός σκοτώνει 32χρονο γιατί δεν έχει άδεια οδήγησης

Βίντεο ΣΟΚ: Αστυνομικός σκοτώνει 32χρονο γιατί δεν έχει άδεια οδήγησης

Σύμφωνα με όσα λέει η κοπέλα του, ο αστυνομικός πυροβόλησε τον 32χρονο πέντε φορές - Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο ο αστυνομικός ζήτησε από τον 32χρονο δίπλωμα και άδεια - Εκείνος έκανε την κίνηση να βάλει το χέρι στην τσέπη, αλλά ο αστυνομικός ισχυρίζεται ότι είχε όπλο.

Ένας 32χρονος έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικού στην Μινεσότα στην Αμερική. Ένα βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα στο facebook, όπου αποτυπώνει τη σκηνή. 

Ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο. Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από την κοπέλα του θύματος και δείχνει τον άντρα να αιμορραγεί στη θέση του οδηγού. 

Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο ο αστυνομικός ζήτησε από τον 32χρονο δίπλωμα και άδεια. Εκείνος έκανε την κίνηση να βάλει το χέρι στην τσέπη, αλλά ο αστυνομικός ισχυρίζεται ότι είχε όπλο.

Σύμφωνα με όσα λέει η κοπέλα του, ο αστυνομικός πυροβόλησε τον 32χρονο πέντε φορές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Στην Κύπρο θα βρίσκεται εντός των επόμενων ημερών η Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία πιάνει αμέσως δουλειά, σε μια προσπάθεια, για ένα ουσιαστικό διάλογο με τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια δυναμική, μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE