Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά στο χωριό Ανώγυρα

Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά στο χωριό Ανώγυρα

Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα μετά από την πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο χωριό Ανώγυρα στην Λεμεσό.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το απόγευμα της Πέμπτης 7/7.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η Πυροσβεστική Υπηρεσία:

«Η ώρα 14.16 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε άγρια βλάστηση σε περιοχή του χωριού Ανώγυρα στη Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκαν  12 πυροσβεστικά οχήματα από τους Σταθμούς Λεμεσού, Πάφου και ΕΜΑΚ. Στο έργο της πυρόσβεσης πήραν  μέρος  και 1 πυροσβεστικό όχημα από το Τμήμα Δασών,1 από την Υπηρεσία Θήρας ,1 βυτιοφόρο από την Επαρχιακή Διοίκηση και 1 από το Κοινοτικό Συμβούλιο Δωράς. Έγιναν ρίψεις νερού  από τα 2 εκμισθωμένα ελικόπτερα. 

«Φλόγα» 1 και 2, τα 2 αεροπλάνα του Τμήματος Δασών, 1 ελικόπτερο των Βρετανικών Βάσεων και 1 ελικόπτερο της Αστυνομίας. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο η ώρα 19.30 αφού έκαψε  μισό τετραγωνικό χιλιόμετρο από άγρια βλάστηση, χαρουπόδεντρα και  ελαιόδεντρα σε περιοχή μεταξύ των χωριών Ανώγυρα, Πάχνα και Δωρά.  Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό -  Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης

ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό - Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης

Με πακέτο έργων σε κάθε τομέα πολιτικής απάντησε ο Πρόεδρος στις προκλήσεις της Λεμεσού

BEST OF TOTHEMAONLINE