Β. Κορέα: Οι κυρώσεις των ΗΠΑ συνιστούν «κήρυξη πολέμου»

Β. Κορέα: Οι κυρώσεις των ΗΠΑ συνιστούν «κήρυξη πολέμου»

Σκληρή απάντηση ετοιμάζεται να στείλει η Β. Κορέα μετά τις κυρώσεις που επέβαλαν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής σε ανώτατους αξιωματούχους της χώρας, σημειώνοντας πως οι κυρώσεις συνιστούν «κήρυξη πολέμου».

Η Πιονγκγιάνγκ χαρακτήρισε την επιβολή κυρώσεων στον Κιμ Γιονγκ-Ουν «ειδεχθές έγκλημα», όπως ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της χώρας KCNA, επικαλούμενο το υπουργείο Εξωτερικών.

Απαντώντας στις προειδοποιήσεις της Βόρειας Κορέας ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Τζον Κίρμπι, κάλεσε την Πιονγκγιάνγκ να αποφεύγει δηλώσεις και ενέργειες που κλιμακώνουν περαιτέρω τις εντάσεις στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE