Β. Κορέα: Οι κυρώσεις των ΗΠΑ συνιστούν «κήρυξη πολέμου»

Β. Κορέα: Οι κυρώσεις των ΗΠΑ συνιστούν «κήρυξη πολέμου»

Σκληρή απάντηση ετοιμάζεται να στείλει η Β. Κορέα μετά τις κυρώσεις που επέβαλαν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής σε ανώτατους αξιωματούχους της χώρας, σημειώνοντας πως οι κυρώσεις συνιστούν «κήρυξη πολέμου».

Η Πιονγκγιάνγκ χαρακτήρισε την επιβολή κυρώσεων στον Κιμ Γιονγκ-Ουν «ειδεχθές έγκλημα», όπως ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της χώρας KCNA, επικαλούμενο το υπουργείο Εξωτερικών.

Απαντώντας στις προειδοποιήσεις της Βόρειας Κορέας ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Τζον Κίρμπι, κάλεσε την Πιονγκγιάνγκ να αποφεύγει δηλώσεις και ενέργειες που κλιμακώνουν περαιτέρω τις εντάσεις στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Τη δική της υποψηφιότητα για τις Προεδρικές εκλογές ανακοίνωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, λίγες ώρες μετά την εξαγγελία του Αβέρωφ Νεοφύτου ότι θα διεκδικήσει επίσης την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE