Χοντρό κράξιμο στην Ελευθερία Ελευθερίου: «Σταμάτα να ψωνιζεσαι τόσοοο.. έλεος πια!!» ΦΩΤΟ

Χοντρό κράξιμο στην Ελευθερία Ελευθερίου: «Σταμάτα να ψωνιζεσαι τόσοοο.. έλεος πια!!» ΦΩΤΟ

Η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στο instagram δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα γα την Κύπρια τραγουδίστρια.

Η Ελευθερία Ελευθερίου την Πέμπτη το βράδυ βρέθηκε σε παραλιακό μαγαζί της Αθήνας και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πίσω της όψη να απολαμβάνει ένα κοκτέιλ. Η Κύπρια τραγουδίστρια, όπως θα δείτε και στη φωτογραφία που ακολουθεί επέλεξε με ένα ξώπλατο σε πορτοκαλί φόρεμα είναι διακριτικά σέξι, χωρίς να προκαλεί με την ενδυματολογική της επιλογή.

Όμως η φωτογραφία εκτός από εκατοντάδες likes πήρε κι ένα όχι και τόσο κολακευτικό σχόλιο, αφού μια γυναίκα, για άγνωστους λόγους και αιτίες, σχολίασε: «Σταμάτα να ψωνιζεσαι τόσοοο.. έλεος πια!!». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Κατεβαίνει και επίσημα στις Προεδρικές εκλογές του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου με αυτή του την απόφαση να προκαλεί ανησυχία αλλά και αντιδράσεις στο Δημοκρατικό Συναγερμό, αφού, μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος μέσα από τη διαδικασία ή πρόκειται για μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE