19χρονη πρωταγωνίστρια της κυπριακής tv δηλώνει «Εγώ επιλέγω τους άντρες και όχι εκείνοι εμένα!»

19χρονη πρωταγωνίστρια της κυπριακής tv δηλώνει «Εγώ επιλέγω τους άντρες και όχι εκείνοι εμένα!»

Η όμορφη ψυχολόγος στη δημοφιλή κυπριακή σειρά μπορεί να χαρακτηριστεί άνετα με τη λέξη τούμπανο...

Η 19χρονη που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο «Μπρούσκο» αναμφισβήτητα είναι ένα πολύ σέξι κορίτσι. Ξεκίνησε ως μοντέλο στα 14 της και όσο κι αν ακούγεται παράξενο, η Κλέλια Ανδριολάτου τυχαία βρέθηκε στην τηλεόραση. 

Ωστόσο, η υποκριτική τελικά την κέρδισε και πλέον συγκαταλέγεται στις ανερχόμενες παρουσίες της τηλεόρασης. Την σέξι πλευρά της μας έδειξε στο περιοδικό «Down Town», όπου ανάμεσα στα άλλα μίλησε και για τον έρωτα. «Νιώθω ότι εγώ επιλέγω τους άντρες και όχι εκείνοι εμένα. Πολλές φορές φοβούνται να έρθουν να μου μιλήσουν. Αυτήν την περίοδο βρίσκομαι σε σχέση και είμαι πολύ ευτυχισμένη. Μου αρέσει να θαυμάζω τον άντρα που βρίσκεται στο πλευρό μου» δήλωσε η Κλέλια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE