ΛΕΜΕΣΟΣ: Βρέθηκαν 57 πλήρη φυσίγγια σε θαλάσσια περιοχή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Βρέθηκαν 57 πλήρη φυσίγγια σε θαλάσσια περιοχή

Εντόπισαν και ανέσυραν 57 πλήρη φυσίγγια που βρίσκονταν στην θαλασσιά περιοχή στο Καρνάγιο της Λεμεσού, το μεσημέρι της Παρασκευής (08/07) μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, πρόκειται για 57 πλήρη φυσίγγια διαμέτρου 7,62, αυτόματου όπλου τύπου καλάσνικoφ ή στρατιωτικού τυφεκίου.

Όπως μας αναφέρθηκε, η πληροφορία έφτασε στην Αστυνομία το μεσημέρι της Πέμπτης (07/07) και αμέσως δόθηκε εντολή σε πυροτεχνουργούς αλλά και σε μέλη της Λιμενικής όπως ανασύρουν τα φυσίγγια από το βυθό της θάλασσας.

Οι πυροτεχνουργοί το πρωί της Παρασκευής (08/07) εντόπισαν 57 πλήρη φυσίγγια τα οποία ήταν οξειδωμένα και με μεγάλη προσοχή τα ανέσυραν από την θάλασσα.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε,τα φυσίγγια θα μεταφερθούν με προσοχή σε ειδικό διαμορφωμένο χώρο για καταστροφή  τους. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE