ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Αύξηση των θανατηφόρων – Η μοτοσυκλέτα η πρώτη αιτία θανάτου

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Αύξηση των θανατηφόρων – Η μοτοσυκλέτα η πρώτη αιτία θανάτου

Ανησυχητική είναι η αύξηση στα θανατηφόρα δυστυχήματα από μοτοσυκλέτα, σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, αφού μεταξύ του 2014 -2016, σύμφωνα με στοιχεία από την “αστυνομία” των κατεχομένων, έγιναν 349 ατυχήματα στα οποία 12 άτομα έχασαν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με στοιχεία της τ/κ εφημερίδας «Χαλκίν Σεσί» που στεγάζει το σχετικό της πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της υπό τον τίτλο “Η μοτοσυκλέτα η αιτία για τον θάνατο πέντε ατόμων εντός έξι μηνών” γράφει ότι ανησυχητικές διαστάσεις παίρνει το γεγονός ότι η μοτοσυκλέτα αποτελεί την πρώτη αιτία θανάτου σε τροχαία δυστυχήματα αφού εντός έξι μηνών πέντε άτομα έχασαν τη ζωή τους.

Συγκεκριμένα, το 2014 έγιναν 172 ατυχήματα στα οποία έχασαν τη ζωή τους πέντε άτομα, το 2015 123 με τέσσερις θανάτους και τους πρώτους πέντε μήνες του 2016 σημειώθηκαν 54 ατυχήματα με μοτοσυκλέτα με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρία άτομα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Τη δική της υποψηφιότητα για τις Προεδρικές εκλογές ανακοίνωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, λίγες ώρες μετά την εξαγγελία του Αβέρωφ Νεοφύτου ότι θα διεκδικήσει επίσης την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE