Κλίντον και Τραμπ ματαίωσαν τις προεκλογικές συναντήσεις τους

Κλίντον και Τραμπ ματαίωσαν τις προεκλογικές συναντήσεις τους

Οι δύο υποψήφιοι στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, η Χίλαρι Κλίντον και ο Ντόναλντ Τραμπ, ματαίωσαν σήμερα το πρωί τις προεκλογικές συναντήσεις τους μετά την τραγωδία στο Ντάλας.

Η Χίλαρι Κλίντον επρόκειτο να μεταβεί στην Πενσιλβάνια (ανατολικές ΗΠΑ) μαζί με τον αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν. «Λόγω των τραγικών γεγονότων στο Ντάλας, η εκδήλωση με τον αντιπρόεδρο Μπάιντεν αναβληθηκε», διευκρίνισε η ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας της Κλίντον.

Η ομάδα του Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε επίσης τη ματαίωση της προγραμματισμένης επίσκεψής του στο Μαϊάμι (Φλόριντα, νοτιοανατολικές ΗΠΑ) «λόγω των τραγικών γεγονότων στο Ντάλας».

Πέντε αστυνομικοί σκοτώθηκαν και επτά αστυνομικοί και δύο πολίτες τραυματίσθηκαν, στη διάρκεια διαδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Ντάλας (Τέξας) χθες το βράδυ, μετά τον θάνατο δύο μαύρων από πυρά αστυνομικών τις τελευταίες ημέρες στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μάϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE