ThemaPoll: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Βουλευτικές Εκλογές 2026;
Οι Βουλευτικές Εκλογές 2026 πλησιάζουν και το πολιτικό σκηνικό διαμορφώνεται μέρα με τη μέρα. Το ThemaOnline δίνει βήμα στους πολίτες, μέσα από το νέο ThemaPoll.

Το δικαστήριο αποφάσισε την οκταήμερη κράτηση τους.
Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τους Μάριο Χριστοδούλου άλλως Μπένη, Παναγιώτη Πένταυκα, Σοφία Γρηγορίου και Λόι Ντέγιαν.
Σύμφωνα με το μαρτυρικό υλικό, ερμητικά κλειστό κράτα το στόμα ο «Μπένης» ο οποίος το μόνο που ανάφερε στους ανακριτές είναι ότι: «Θα ασκήσω το δικαίωμα της σιωπής».
Παράλληλα, το νέο στοιχείο που προκύπτει είναι ότι ο «Μπένης» μαζί με την 28χρονη σύντροφο του, ενοικίασαν στον Αλβανό εκτελεστή και καταζητούμενο Μπουρέλι διαμέρισμα στη Λεμεσό, σε κοντινή απόσταση από όπου διέμεναν με νοίκι και οι ίδιοι.
Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και μέχρι στιγμής έχει λάβει σχεδόν 300 καταθέσεις οι οποίες αξιολογούνται.
Διαβάστε επίσης: Μέσα ξανά ο «Μπένης» και οι άλλοι τρεις – Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




