«Πανικός» στους δρόμους της Λάρνακας! Κόβει αβέρτα πρόστιμα η Τροχαία

«Πανικός» στους δρόμους της Λάρνακας! Κόβει αβέρτα πρόστιμα η Τροχαία

Γέμισαν το απόγευμα του Σαββάτου (09/07) οι κεντρικοί δρόμοι της Λάρνακας και όχι μόνο, από μέλη της Τροχαίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, αυτή την ώρα (18:00) μέλη της Τροχαίας Λάρνακας πραγματοποιούν συντονισμένη επιχείρηση στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται για καταστολή των τροχαίων παραβάσεων που συμβάλλουν στην πρόκληση σοβαρών και θανατηφόρων οδικών τροχαίων συγκρούσεων.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, μέλη της Τροχαίας Λάρνακας πραγματοποιούν ελέγχους μηχανοκινήτων οχημάτων σε κεντρικές αρτηρίες της πόλης καθώς και στον αυτοκινητόδρομο.

Μάλιστα, όπως φαίνεται θα γεμίζουν τα μπλοκάκια με εξώδικα αφού αρκετοί είναι οι παραβάτες! 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE