ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκίνηση στο Κόβεντρι για την 22χρονη καλλονή που πέθανε στην Αγία Νάπα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συγκίνηση στο Κόβεντρι για την 22χρονη καλλονή που πέθανε στην Αγία Νάπα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η είδηση για τον θάνατο 22χρονης κοπέλας που πέθανε στο τραγικό δυστύχημα σε δρόμο μεταξύ του ποταμού Λιοπετρίου και Αγίας Νάπας –όπως ήταν λογικό- βύθισε στο πένθος την οικογένειά της, ενώ προκάλεσε θλίψη και σε πολύ κόσμο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Mirror η Λίντια Λέβινσον, θύμα του τροχαίου, δούλευε στην Κύπρο ως συνοδός γκρουπ τουριστών και ήταν δημοφιλής και αρκετά αγαπητή.

Μάλιστα, μια φίλη της δημιούργησε σελίδα στο διαδίκτυο προκειμένου να μαζευτούν 6.000 στερλίνες, προκειμένου να καταστεί εφικτό να μεταφερθεί η σορός της στο Κόβεντρι, απ΄ όπου κατάγεται, για να ταφεί.

Σύμφωνα με την  Coventry Telegraph που επικαλείται η Mirror, μέχρι τώρα έχουν συγκεντρωθεί 5.000 στερλίνες.

«Κάθε εισφορά θα βοηθήσει, αλλά η συγκέντρωση 6.000 στερλινών είναι ο στόχος για να φέρουμε την όμορφή μας φίλη από την Αγία Νάπα ώστε να ταφεί στο Κόβεντρι όπου οι φίλοι και η οικογένειά της να διοργανώσουν μια όμορφη τελετή προς τιμή της. Η Λίντια ήταν πολύ δυναμικό κορίτσι και πάντα ήταν η ψυχή της παρέας. Είχε πολλούς φίλους και όλοι την αγαπούσαν» σημειώνεται στο μήνυμα  της ιστοσελίδα.

Στο ρεπορτάζ προστίθεται: «Εκατοντάδες άνθρωποι από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία και την Κύπρο μοιράστηκαν στα social media τη θλίψη τους που έχασαν μια φίλη και μια συνάδελφο που δούλευε στην Αγία Νάπα για λιγότερο από έναν μήνα».

Ένας έγραψε χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν απέτυχες να με κάνεις να κλαίω από τα γέλια. Θα μου λείψεις. Να είσαι καλά εκεί που είσαι όμορφη κοπέλα». 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top