Δεύτερες σκέψεις στο ΑΚΕΛ για Κατσουρίδη

Δεύτερες σκέψεις στο ΑΚΕΛ για Κατσουρίδη

Ο Νίκος Κατσουρίδης αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πιο ικανά στελέχη που υπάρχουν στο πολιτικό προσωπικό.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος, είναι ο ίδιος να διαθέτει ένα φανατικό ακροατήριο υποστηρικτών αλλά και αρκετούς πολέμιους.

Η απόφαση που λήφθηκε από την Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, τον περασμένο Μάιο για «εκπαραθύρωση» του από τα συλλογικά όργανα του κόμματος, (λόγω Δρομολαξιάς), προνοούσε επανεξέταση του όλου ζητήματος.

Με άλλα λόγια η υπόθεση Κατσουρίδη δεν έχει κλείσει οριστικά καθώς αναμένεται η τελική απόφαση για διαγραφή του ή όχι από το ΑΚΕΛ.

Πριν το αποτέλεσμα των εκλογών η διαγραφή του ήταν σχεδόν σίγουρη υπό τις ευλογίες του σκληρού πυρήνα του κόμματος.

Η πρόθεση της ηγεσίας για διαγραφή δεν έχει αλλάξει, όμως μετά το κακό εκλογικό αποτέλεσμα μια τέτοια κίνηση εμπεριέχει μεγαλύτερο ρίσκο, καθώς η ηγεσία βρίσκεται ήδη υπό «σιωπηρή» αμφισβήτηση.

Έτσι, ζυγίζοντας περισσότερα τα νέα δεδομένα στην υπόθεση Κατσουρίδη η ηγεσία φαίνεται να την σπρώχνει για μετά το καλοκαίρι.

Την ίδια ώρα οι φήμες και το παρασκήνιο γύρω από το φλερτ Κατσουρίδη με τον ενδιάμεσο για τις Προεδρικές δεν έχουν κοπάσει, κάτι που προκαλεί περαιτέρω προβληματισμό στην Εζεκία Παπαϊωάννου.  

Ο Άντρος Κυπριανού μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή για αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος προανήγγειλε διαγραφές, φωτογραφίζοντας στελέχη του ΑΚΕΛ που συμμετείχαν σε άλλα ψηφοδέλτια ενώ κριτική δέχτηκε και ο Νίκος Κατσουρίδης χωρίς όμως να τον κατονομάζει με ότι και αν αυτό συνεπάγεται. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ με τον θάνατο καθηγήτριας στην Θεσσαλονίκη: Υπέστη εγκεφαλικό μετά από bullying - «Της πετούσαν μπουκάλια και βιβλία»
Οικογενειακή τραγωδία: Μητέρα σκότωσε τα δύο παιδιά της ενώ ο σύζυγός της έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι στη νότια Αμερική
Νέο ξενοδοχείο ανοίγει τις πόρτες του και μας υποδέχεται - Δείτε σε ποια περιοχή και πότε - Φωτογραφίες
VIDEO: Σειρήνες στη Βάση Ακρωτηρίου - Βρετανίδα σύζυγος στρατιωτικού αφηγείται τη δραματική νύχτα με τις κόρες της - «Κάναμε φωλιά...»
Όξφορντ: Πένθος για 15χρονη αθλήτρια - Άφησε την τελευταία της πνοή κατά την διάρκεια αγώνα
Αυτές οι αεροπορικές εταιρείες παρατείνουν την αναστολή πτήσεων σε αεροδρόμια της Μέσης Ανατολής - Όλες οι πληροφορίες
Ανείπωτη θλίψη για τον θάνατο Ανώτερου Υπαστυνόμου - Η παράκληση της οικογένειας για την κηδεία - Δείτε φωτογραφία του

 

 

 

Σε επιφυλακή η Κύπρος - «O πόλεμος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί», λέει ο Τραμπ - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Σε επιφυλακή η Κύπρος - «O πόλεμος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί», λέει ο Τραμπ - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Μέση Ανατολή, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων και το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones. Στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο, βρέθηκαν οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE