Πολύ σοβαρό τροχαίο στην Λεμεσό - Αιτία μια αλεπού

Πολύ σοβαρό τροχαίο στην Λεμεσό - Αιτία μια αλεπού

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρος στις 23:40 την νύχτα την Κυριακή 10/7 στην Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες αυτοκίνητο που οδηγούσε 70χρονος, στο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού παρά τον Άγιο Τύχωνα συγκρούστηκε με αλέπου, που είχε εισέλθει στον αυτοκινητόδρομο. 

Ο 70χρονος να πρόσκρουσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα και στην συνέχεια με άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε 46χρονος. 

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης, ήταν ο 70χρονος να τραυματίστηκε σοβαρά στο αυχένα, και αιμάτωμα στον εγκέφαλο, όπου και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ενώ ο 46χρονος δεν τραυματίστηκε.

Τέλος να αναφέρουμε ότι από την σύγκρουση η αλεπού σκοτώθηκε.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του ατυχήματος. 

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE