ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Mπούκαραν στο διαμέρισμα τους, τους έσπασαν στο ξύλο και μετά τους λήστεψαν

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Mπούκαραν στο διαμέρισμα τους, τους έσπασαν στο ξύλο και μετά τους λήστεψαν

Τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, δύο κάτοικοι Λευκωσίας, μετά από επίθεση που δέχθηκαν εντός του διαμερίσματός τους, από πέντε άγνωστα πρόσωπα.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, γύρω στις 2.20π.μ. σήμερα, οι άγνωστοι κρατώντας ρόπαλα, μπαλτά και σιδερολοστούς, εισήλθαν στο διαμέρισμα και αφού επιτέθηκαν, τραυμάτισαν τους δύο ενοίκους. Οι δράστες φέρονται επίσης να έκλεψαν από το διαμέρισμα διάφορα αντικείμενα, άγνωστης αξίας μέχρι στιγμής.

Οι δύο τραυματίες αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, απολύθηκαν από το Νοσοκομείο. Όπως διαπιστώθηκε ο πρώτος φέρει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και δύο θλαστικά τραύματα στο πόδι, ενώ ο δεύτερος, θλαστικό τραύμα στο κεφάλι.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Άτυπη Σύνοδος: Ο οδικός χάρτης για «μία Ευρώπη», η κρίση στη Μ. Ανατολή και η ενεργειακή απεξάρτηση - Όλα όσα έγιναν

Άτυπη Σύνοδος: Ο οδικός χάρτης για «μία Ευρώπη», η κρίση στη Μ. Ανατολή και η ενεργειακή απεξάρτηση - Όλα όσα έγιναν

Μία ιστορική στιγμή για την Κύπρο ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 24 Απριλίου με την Άτυπη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου σε ένα γεμάτο διήμερο σε Αγία Νάπα και Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE