LIFESTYLE

Η νέα παρουσιάστρια των Καλλιστείων του Mega είναι hot και φέρνει αλλαγές!

Η νέα παρουσιάστρια των Καλλιστείων του Mega είναι hot και φέρνει αλλαγές!

H κενή θέση της Αριστοτέλους έβαλε τους ιθύνοντες του καναλιού του Αρχαγγέλου σε εγρήγορση και οι λύσεις είναι άμεσες...

Τα Καλλίστεία Star Κύπρος συνεχίζουν στο κανάλι του Αρχαγγέλου. Η απουσία της Χριστιάνας Αριστοτέλους είναι γεγονός από το τιμόνι της παρουσίασης, όπως επίσης και η αντικατάστασή της. 

Εδώ και μέρες κυκλοφορούσε η φήμη ότι θα αναλάμβανε η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, κάτι που εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαιώνει το περιοδικό Dow Town, το οποίο γράφει ότι είναι πολύ κοντά στο μεγάλο «ναι» για την παρουσίαση των φετινών Καλλιστείων του Mega η Κώνσταντίνα Ευριπίδου, μιας και το κανάλι, αφότου έγινε γνωστή η αποχώρηση της Αριστοτέλους, η διεύθυνση αναζήτησε τη νέα οικοδέσποινα για την παρουσίαση του σόου. 

Αν τελικά αναλάβει την παρουσίαση η Ευριπίδου, τότε θα δούμε ένα νέο πρόσωπο στην κριτική επιτροπή, η οποία θα αποτελείται απότο Νικόλα Ιωαννίδη, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και κατά πάσα πιθανότητα μια γυναίκα από το χώρο της μόδας...

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο οι τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο οι τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (22/5) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, παρά την έξοδο της Αλάμπρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top