Συγκλονιστικό! Κοριτσάκι 8 χρονών πέθανε ...την μέρα του γάμου της - Δείτε πως

Συγκλονιστικό! Κοριτσάκι 8 χρονών πέθανε ...την μέρα του γάμου της - Δείτε πως

Είναι πραγματικά λυπηρό το γεγονός ότι ένας γάμος σε νεαρή ηλικία απειλεί τη ζωή και την υγεία των κοριτσιών.

Οι παιδικοί γάμοι είναι ένα θέμα σε όλο τον κόσμο που πρέπει να αντιμετωπιστεί! Είναι παραβίαση των ανθρώπινων δικαιωμάτων και επηρεάζουν τη ζωή και την υγεία των κοριτσιών. Η αρχή της εγκυμοσύνης αυξάνει τις επιπλοκές στην γέννηση του παιδιού η οποία μπορεί επίσης να οδηγήσει σε θάνατο.

Είναι καιρός σε μερικές χώρες να σταματήσουν τα καταπατούν τα δικαιώματα των μικρών κοριτσιών.

Πρόσφατα, ένα κορίτσι 8 χρονών πέθανε την πρώτη νύχτα του γάμου της.

Πέθανε επειδή είχε κακοποιηθεί ερωτικά από το σύζυγό της, ο οποίος είναι πέντε φορές μεγαλύτερος της ηλικίας της. Υπέφερε από εσωτερικά τραύματα, όπως την ανάγκασε ο άντρας να κάνουν έρωτα.

kirakatina.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα είπαν από κοντά ΠτΔ και Ερντογάν – Τι συζήτησαν οι δύο άνδρες – Δείτε φωτογραφίες

Τα είπαν από κοντά ΠτΔ και Ερντογάν – Τι συζήτησαν οι δύο άνδρες – Δείτε φωτογραφίες

Άρπαξε την ευκαιρία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και χαιρέτησε τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE