Ε όχι! Πήγε για ταξίδι του μέλιτος στην Ελλάδα χωρίς τον σύζυγό της -Έβγαλε τις πιο ξεκαρδιστικές φωτογραφίες –ΦΩΤΟ

Ε όχι! Πήγε για ταξίδι του μέλιτος στην Ελλάδα χωρίς τον σύζυγό της -Έβγαλε τις πιο ξεκαρδιστικές φωτογραφίες –ΦΩΤΟ

Το χέρι απλωμένο, σαν να κρατά κάποιον αγκαλιά και στο πρόσωπο μία γκριμάτσα απογοήτευσης. Ετσι πόζαρε διαρκώς η Χούμα Μομπίν όπου κι αν βρέθηκε στην Ελλάδα. Και έβγαλε τις πιο ξεκαρδιστικές φωτογραφίες.

Αν και πολλοί είναι λάτρεις των μοναχικών ταξιδιών, αυτό που έζησε η νεαρή γυναίκα από το Πακιστάν δεν είναι συνηθισμένο. Πήγε στην Ελλάδα για ταξίδι του μέλιτος, αλλά χωρίς τον σύζυγό της Αρσαλάαν Σεβέρ Μπατ, ο οποίος δεν κατάφερε να εξασφαλίσει εγκαίρως τη βίζα.

Αρχικά, σκέφτηκε να ακυρώσει το ταξίδι της. Ομως, όταν διαπίστωσε ότι δεν θα έπαιρνε πίσω τα χρήματά της, βρήκε μία διαφορετική λύση. Ηρθε στην Ελλάδα με τα πεθερικά της και πόζαρε διαρκώς με τον... απόντα σύζυγο, με ξεκαρδιστικό τρόπο, με αποτέλεσμα να γίνουν viral οι φωτογραφίες της.

Βέβαια, στην αρχή δεν γελούσε και τόσο. «Την πρώτη νύχτα, έκλαιγα στον ώμο της πεθεράς μου. Αλλά εκείνη με συμβούλεψε να το ευχαριστηθώ όσο περισσότερο μπορούσα», δήλωσε η Μομπίν στο BuzzFeed. Και τελικά αυτό έκανε, δημιουργώντας το πιο ξεκαρδιστικό άλμπουμ από το ταξίδι της στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE