Η απόρρητη επιστολή της Κεντρικής Τράπεζας που «καίει» τον Βγενόπουλο - ΕΓΓΡΑΦΟ

Η απόρρητη επιστολή της Κεντρικής Τράπεζας που «καίει» τον Βγενόπουλο - ΕΓΓΡΑΦΟ

Το φως της δημοσιότητας είδε απόρρητη επιστολή του Κεντρικού Τραπεζίτη της Κύπρου, Αθανάσιου Ορφανίδη, στην οποία αποκαλύπτεται η κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχε ο τραπεζίτης με τον Αντρέα Βγενόπουλο.

 

Σύμφωνα με την επιστολή, κατά τη διάρκεια της συνάντησης των δύο ανδρών (Ορφανίδη και Βγενόπουλου) αποδόθηκαν ευθύνες στον ισχυρό άντρα της πρώην Λαϊκής – Μαρφίν από τον πρώην Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας. Μέχρι σήμερα ο κ. Βγενόπουλος υποστηρίζει πως όσα καταλογίζονται εναντίον του για θαλασσοδάνεια σε επιχειρηματίες αλλά και συνεταίρους του είναι μια κακόβουλη κριτική των Κυπρίων, η οποία εφευρέθηκε μετά την αποχώρησή του από την Τράπεζα.

Διαβάστε το ρεπορτάζ στο businessnews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Εντυπωσιακή ανταπόκριση στην εκδήλωση στο Λονδίνο - «Το brain gain δεν είναι πια σύνθημα, είναι πολιτική πράξη»

Λετυμπιώτης: Εντυπωσιακή ανταπόκριση στην εκδήλωση στο Λονδίνο - «Το brain gain δεν είναι πια σύνθημα, είναι πολιτική πράξη»

Σε μια εκδήλωση υψηλής πολιτικής και συμβολικής σημασίας που συνδιοργάνωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας με το Invest Cyprus και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) στο Λονδίνο σήμερα, 21 Μαΐου 2025, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσίασε το νέο Σχέδιο Δράσης για τον Επαναπατρισμό Ταλέντου, στο πλαίσιο της εθνικής πρωτοβουλίας Minds in Cyprus.

BEST OF TOTHEMAONLINE