Πετρίδης: Ενημερώνει το Υπουργικό για τις εξελίξεις στη μεταρρύθμιση της Δημόσιας Υπηρεσίας

Πετρίδης: Ενημερώνει το Υπουργικό για τις εξελίξεις στη μεταρρύθμιση της Δημόσιας Υπηρεσίας

Ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Κωνσταντίνος Πετρίδης θα ενημερώσει το Υπουργικό Συμβούλιο αύριο για την επιστροφή των νομοσχεδίων για τη μεταρρύθμιση της δημόσιας υπηρεσίας από την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών στη Νομική Υπηρεσία για να ελεγχθεί εκ νέου η συμβατότητα τους με το Σύνταγμα.

Ο κ. Πετρίδης τόνισε ότι η μεταρρύθμιση της δημόσιας υπηρεσίας ιεραρχείται από την Κυβέρνηση ως ένα από τα πλέον σημαντικά θέματα, το οποίο άπτεται της αξιοπιστίας της Κύπρου στο εξωτερικό.

Καταλήγοντας, είπε πως μετά την ενημέρωση του Υπουργικού θα γίνουν κατάλληλες ανακοινώσεις.

Ο κ. Πετρίδης προέβη στη δήλωση μετά τη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών.


ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE