Έτρεχε και δεν έφτανε η Πυροσβεστική - Στάχτη δυο αυτοκίνητα στην Λευκωσία

Έτρεχε και δεν έφτανε η Πυροσβεστική - Στάχτη δυο αυτοκίνητα στην Λευκωσία

Φωτιά σε αυτοκίνητα που φαίνεται να οφείλεται σε κακόβουλη ενέργεια, σημειώθηκε την Τρίτη 12/7 στην Λευκωσία.

Συγκεκριμένα γύρω στη 1:35 τα ξημερώματα την Τρίτη 12/7 ξέσπασε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησία εταιρείας, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από οικία στη Λακατάμεια.

Από την πυρκαγιά, η οποία κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το όχημα αξίας €7,000 περίπου, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

 
Επίσης, γύρω στις 3 τα ξημερώματα την Τρίτη 12/7 ξέσπασε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησία κάτοικου Λευκωσίας, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας όπου διαμένει.

Από την πυρκαγιά, η οποία κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το όχημα αξίας €3,000 περίπου, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.
            

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά τις υποθέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.