«Τα έχω πληρωμένα όλα, γιατί με ταλαιπωρείτε;» - Άντρας έκοψε τις φλέβες του στα γραφεία του ΟΑΕΕ στη Λαμία

«Τα έχω πληρωμένα όλα, γιατί με ταλαιπωρείτε;» - Άντρας έκοψε τις φλέβες του στα γραφεία του ΟΑΕΕ στη Λαμία

Δραματικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στα γραφεία του ΟΑΕΕ στην Λαμία, το πρωί της Τρίτης, όταν 65χρονος, σε κατάσταση απελπισίας, έκοψε τις φλέβες του σε ένδειξη διαμαρτυρίας μπροστά στο γκισέ της υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 65χρονος επαγγελματίας ακούστηκε, κατά τους αυτόπτες μάρτυρες, να λέει κάποια στιγμή ενώ συναλλασσόταν με τον υπάλληλο «τα έχω πληρωμένα όλα, γιατί με ταλαιπωρείτε;» και στη συνέχεια έβγαλε από την τσέπη του ένα σουγιά και έκοψε τις φλέβες του.

Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Τα ακριβή αίτια της απονενοημένης πράξης του δεν έχουν γίνει γνωστά και ερευνώνται.

ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE