Αισιόδοξος για κατάληξη στο θέμα της οικονομίας και της ΕΕ στις διαπραγματεύσεις ο Πρόεδρος Αναστασιάδη

Αισιόδοξος για κατάληξη στο θέμα της οικονομίας και της ΕΕ στις διαπραγματεύσεις ο Πρόεδρος Αναστασιάδη

Αισιόδοξος παρουσιάστηκε σήμερα 12/7 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης για κατάληξη στα θέματα της οικονομίας και της ΕΕ στις διαπραγματεύσεις για επίλυση του Κυπριακού.

Σε δηλώσεις του κατά την επιστροφή στο Προεδρικό μετά τη σημερινή συνάντηση του με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε πως πρέπει να υπάρξουν στο θέμα απόλυτες συγκλίσεις και προς τούτο έχουν πάρει εντολή οι τεχνικές επιτροπές να προχωρήσουν περαιτέρω τη συζήτηση για να υπάρξει κατάληξη σε συγκεκριμένα αποτελέσματα.

“Δεν θα έλεγα ότι δεν είμαι αισιόδοξος ότι μπορεί να καταλήξουμε”, δήλωσε ο Πρόεδρος, ενώ απαντώντας κατά πόσον σήμερα υπήρξε κατάληξη σε κάποια από τα θέματα, είπε πως υπήρξαν ορισμένα θέματα για τα οποία υπήρξαν συγκλίσεις και υπάρχουν και άλλα για τα οποία υπήρχαν διαφορές.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE