Ποιος είπε ότι η Νωαίνα δεν ήταν στον τελικό του X-Factor! Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε η ίδια και τους κάνει πλάκα!

Ποιος είπε ότι η Νωαίνα δεν ήταν στον τελικό του X-Factor! Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε η ίδια και τους κάνει πλάκα!

Πολύς λόγος έγινε για την ηχηρή απουσία της Νωαίνα από τον τελικό του X-factor, όπου αναδείχθηκε νικητής ο Κύπριος τραγουδιστής, Ανδρέας Λέοντας.

Η ανατρεπτική παίκτρια του show, η οποία είχε δείξει on air τα οπίσθιά της κάνοντας mooning, δεν εμφανίστηκε ποτέ στο τελευταίο επεισόδιο και πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν το «γιατί».

Μέσα από το προσωπικό της προφίλ της στο facebook, η τραγουδίστρια  απο τη Λεμεσό έσπευσε να δώσει τη δική της απάντηση στα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων. Έτσι, λοιπόν, ανέβασε μια selfie των υπόλοιπων παικτών του show, τα πρόσωπα των οποίων, όμως, είχαν αντικατασταθεί από το πρόσωπό της!

«X Factor Finals! What a wonderful evening!» έγραψε στη λεζάντα της εικόνας.

Δείτε την εικόνα:

noena

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE