ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Σε απευθείας δίκη στο Κακουργιοδικείο για το άγριο φονικό της Αγ.Νάπας

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Σε απευθείας δίκη στο Κακουργιοδικείο για το άγριο φονικό της Αγ.Νάπας

Στο δικαστήριο Λάρνακας θα βρεθούν την Πέμπτη (14/07) εκ νέου τα έξι πρόσωπα που εμπλέκονται στο άγριο φονικό που διεπράχθη στην Αγία Νάπα στις 23 Ιουλίου.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα 

Έγκυρες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν πως οι ανακριτές της υπόθεσης θα ζητήσουν από το δικαστήριο την παραπομπή των έξι υπόπτων του άγριου φονικού, ενώπιον του Κακουργιοδικείου.

Τα τέσσερα πρόσωπα, Μάριος Χριστοδούλου άλλως «Μπένης», Παναγιώτης Πένταυκας, Σοφία Γρηγορίου και Ντέγιαν Λόι  κρατούν το στόμα τους κλειστό σχετικά με την υπόθεση.

Την ίδια ώρα το ζεύγος, Πάμπος Ανδρέου και Σωτηρία Νεοφύτου στις καταθέσεις τους μίλησαν για διάφορα πρόσωπα και καταστάσεις.

Ο πρώτος, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, θα είναι μάρτυρας κατηγορίας και θα μπει σε πρόγραμμα προστασίας.

Διαβάστε επίσης: 

Φονικό Αγίας Νάπας: Μίλησαν τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα! Σε απευθείας επικοινωνία οι ύποπτοι με αστυνομικούς

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Η ΕΕ  στέλνει ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα, ότι επιθυμεί να συμμετέχει με σημαντικό ρόλο στη διαδικασία των ΗΕ για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Ειδικός Απεσταλμένος της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Ραφαέλε Φίτο, ο οποίος έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE