ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ: Μαστροποί εξέδιδαν 14χρονη σε οίκο ανοχής για 80 ευρώ την ώρα

ΑΘΗΝΑ: Μαστροποί εξέδιδαν 14χρονη σε οίκο ανοχής για 80 ευρώ την ώρα

Το αρρωστημένο πάθος των παιδόφιλων εκμεταλλεύτηκε ένα πορνείο στην Καλλιθέα και την φυγή μίας 14χρονης από το σπίτι της για να στήσει μία επικερδή σε βάρος της επιχείρηση.

Απανωτά είναι τα περιστατικά παιδοφιλίας που έρχονται καθημερινά στην επιφάνεια.

Αυτό δυστυχώς είναι κάτι που έχει γίνει αντιληπτό και στον χώρο του εγκλήματος και των μαστροπών που έχουν δει την… «ευκαιρία» που υπάρχει να περισσότερα κέρδη από την ικανοποίηση των αρρωστημένων τους παθών.

Στόχος, ενός κυκλώματος μαστροπών στην Καλλιθέα, έγινε μία 14χρονη Ελληνίδα που το έσκασε πριν τρεις μήνες από το σπίτι της στο Μενίδι, όπου ζούσε σε ένα προβληματικό περιβάλλον με την μητέρα της.

Λίγο καιρό μετά, το κορίτσι που περιφερόταν μόνο του, γνώρισε μία 23χρονη Ελληνίδα ιερόδουλο που εργαζόταν σε ένα πορνείο της Καλλιθέας και εκεί οι μαστροποί είδαν στο πρόσωπο της μικρής την δική τους… «χρυσή ευκαιρία».

Η 23χρονη ιερόδουλος προσποιήθηκε την φίλη στην 14χρονη και άρχισε να της παρουσιάζει μία πλαστή εικόνα για τον κόσμο της πορνείας, πείθοντάς της να γνωρίσει τα «αφεντικά», τον 48χρονο μαστροπό και την 50χρονη υπεύθυνη του οίκου ανοχής στην Καλλιθέα.

Ο 48χρονος δεν δυσκολεύτηκε να πείσει την 14χρονη που ζούσε στην ανέχεια, παρουσιάζοντάς της μία ψεύτικη εικόνα, ότι δήθεν θα γέμιζε πλούτη και θα έκανε μία άνετη ζωή. Άρχισε να την «προπονεί» με πορνοταινίες και με ερωτικά βοηθήματα και στο τέλος της εξώθησε στην πορνεία. Αφού την έβγαλαν αισθησιακές φωτογραφίες, γυμνές και με πρόστυχα ρούχα, δημιούργησαν ένα προφίλ στο Facebook, όπου στην ουσία την … «διαφήμιζαν».

Σύντομα ο οίκος ανοχής στην Καλλιθέα πλημμύρισε από ανώμαλους παιδόφιλους που ήθελαν έναντι 80 ευρώ, να βγάλουν όλες τους τις αρρωστημένες ορέξεις στην 14χρονη. Στο μεταξύ η μητέρα του κοριτσιού είχε μάθει τι είχε συμβεί στην κόρη της και προχώρησε σε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών και το Τμήμα Ασφαλείας Άνω Λιοσίων ακολούθησε άμεση έρευνα και στο τέλος εξάρθρωσης της εγκληματικής ομάδας τα μέλη της οποίας εξωθούσαν στην πορνεία γυναίκες μεταξύ των οποίων και την ανήλικη.

Συνελήφθησαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση στην Καλλιθέα και το Μεταξουργείο, έξι Έλληνες, μέλη της σπείρας. Πρόκειται για τέσσερις άνδρες ηλικίας 19, 40, 47 και 48 ετών και δύο γυναίκες ηλικίας 23 και 50 ετών.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της μαστροπεία και της σωματεμπορίας. Ειδικότερα, μετά από έρευνα για τη δράση εγκληματικής ομάδας, τα μέλη της οποίας εξωθούσαν στην πορνεία γυναίκες , αστυνομικοί κανόνισαν ραντεβού, σε διαμέρισμα - οίκο ανοχής ιδιοκτησίας του 48χρονου και της 50χρονης, στην Καλλιθέα.

Εντός του διαμερίσματος, εντοπίσθηκε η ανήλικη, ενώ επίσης βρέθηκαν να εργάζονται η 23χρονη και άλλα δύο μέλη της σπείρας τα οποία και συνελήφθησαν.

Από την έρευνα σε χώρους και οικίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές με πορνογραφικό υλικό, το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ, κινητά τηλέφωνα καθώς και εκτυπωμένο φωτογραφικό υλικό στο οποίο απεικονίζονταν η ανήλικη, προερχόμενο από λογαριασμό σε ιστοσελίδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης, μέσω του οποίου οι δράστες επικοινωνούσαν με τους πελάτες.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Πηγή: news247.gr 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top