Τραγωδία στην Πάφο - Ανήλικος καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Τραγωδία στην Πάφο - Ανήλικος καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Ανήλικος βρήκε τραγικό θάνατο όταν τρακτέρ που οδηγούσε ανατράπηκε και τον καταπλάκωσε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τραγικό θάνατο βρήκε στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης  (13/07) 15χρονος ο οποίος καταπλακώθηκε από τρακτέρ που οδηγούσε.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες ο 15χρονος οδηγούσε το τρακτέρ το οποίο έφερε καρότσα, στο δρόμο Ίνειας – Πιττοκίπου.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το τρακτέρ ανατράπηκε με αποτέλεσμα να καταπλακώσει το 15χρονο.

Στην σκηνή βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας τα οποία διενεργούν έρευνες για τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου δυστυχήματος.

Στη σκηνή έφθασε όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του.

(Φώτο Αρχείου)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.