ΦΟΝΙΚΟ στο κέντρο της Αθήνας: Πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα 56χρονο επειδή πείραξε τη γυναίκα του! Άλλοι δυο τραυματίες

ΦΟΝΙΚΟ στο κέντρο της  Αθήνας:  Πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα 56χρονο επειδή πείραξε τη γυναίκα του! Άλλοι δυο τραυματίες

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός πρωτοφανούς περιστατικού με πυροβολισμούς που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα στην οδό Ζήνωνος στην Ομόνοια στο κέντρο της Αθήνας.


Με βάση τις πρώτες πληροφορίες, άνδρας, πιθανώς αλλοδαπός, πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα 56χρονο θαμώνα καφενείου της περιοχής επειδή το θύμα φέρεται να πείραξε τη γυναίκα του, ενώ διερχόταν μαζί της, λίγη ώρα νωρίτερα από το σημείο. Εκτός από τον 56χρονο, που είχε τραυματιστεί σοβαρά στα πλευρά και υπέκυψε, τραυματίστηκε ένα ακόμη άτομο που βρισκόταν στο καφενείο, αλλά και ένας διερχόμενος περαστικός που για κακή του τύχη πέρασε από εκεί.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει το σημείο όπου έχουν βρεθεί τουλάχιστον οκτώ κάλυκες. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την Ασφάλεια, ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Στη συζήτηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου την Παρασκευή για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο καταγράφηκε «σαφής αναγνώριση» της δουλειάς που επιτέλεσε η Κυπριακή Προεδρία σε έναν από τους πιο δύσκολους και πολιτικά απαιτητικούς φακέλους της Ένωσης, σύμφωνα με πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE