ΦΟΝΙΚΟ στο κέντρο της Αθήνας: Πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα 56χρονο επειδή πείραξε τη γυναίκα του! Άλλοι δυο τραυματίες

ΦΟΝΙΚΟ στο κέντρο της  Αθήνας:  Πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα 56χρονο επειδή πείραξε τη γυναίκα του! Άλλοι δυο τραυματίες

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός πρωτοφανούς περιστατικού με πυροβολισμούς που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα στην οδό Ζήνωνος στην Ομόνοια στο κέντρο της Αθήνας.


Με βάση τις πρώτες πληροφορίες, άνδρας, πιθανώς αλλοδαπός, πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα 56χρονο θαμώνα καφενείου της περιοχής επειδή το θύμα φέρεται να πείραξε τη γυναίκα του, ενώ διερχόταν μαζί της, λίγη ώρα νωρίτερα από το σημείο. Εκτός από τον 56χρονο, που είχε τραυματιστεί σοβαρά στα πλευρά και υπέκυψε, τραυματίστηκε ένα ακόμη άτομο που βρισκόταν στο καφενείο, αλλά και ένας διερχόμενος περαστικός που για κακή του τύχη πέρασε από εκεί.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει το σημείο όπου έχουν βρεθεί τουλάχιστον οκτώ κάλυκες. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την Ασφάλεια, ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και διαφθορά: Πολιτικές εξαγγελίες Αννίτας, στον ορίζοντα των βουλευτικών εκλογών - Στρατηγική μετατόπισης της ατζέντας

ΔΗΣΥ και διαφθορά: Πολιτικές εξαγγελίες Αννίτας, στον ορίζοντα των βουλευτικών εκλογών - Στρατηγική μετατόπισης της ατζέντας

Με τις βουλευτικές εκλογές να πλησιάζουν, η πολιτική σκηνή ζωντανεύει και τα κόμματα επιχειρούν να επανασυστηθούν στην κοινωνία, μέσα στο πλαίσιο ενός δημόσιου διαλόγου.

BEST OF TOTHEMAONLINE