ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στη κορυφή της λίστας των καταζητούμενων της Europol η Έφη Ηροδότου! «Βοηθήστε την Κυπριακή Αστυνομία να την εντοπίσει…» Που μπορεί να κρύβεται

Στη κορυφή της λίστας των καταζητούμενων της Europol η Έφη Ηροδότου! «Βοηθήστε την Κυπριακή Αστυνομία να την εντοπίσει…» Που μπορεί να κρύβεται

Για άλλη μια φορά η Europol επαναφέρει στη δημοσιότητα το περιστατικό με την καταζητούμενη Έφη Ηροδότου η οποία τις 27/12/2007 παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 17χρονο Αιμίλιο Ιωάννου.

Διαβάστε επίσης: Θανατηφόρο 27/12/2007: «Θα βγάζουμε τη μούρη σου στο διαδίκτυο μέχρι να σε μάθει ο κόσμος» (ΦΩΤΟ)

Η Europol  στη σελίδα της στο Facebook ανήρτησε το σχετικό θέμα, γράφοντας ότι η Κυπριακή Αστυνομία συνεχίζει να την καταζητεί, ενώ βρίσκεται και στη λίστα με τους τοπ- καταζητούμενης της δύναμης.

Στις 27 Δεκεμβρίου 2007, ο  άτυχος νεαρός Αιμίλιος Ιωάννου, έχασε την ζωή του, όταν η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε χτυπήθηκε σε μια διασταύρωση με φανάρια, από ένα αυτοκίνητο του οποίου η οδηγός μόλις είχε παραβίαση το κόκκινο.

Η οδηγός εγκατέλειψε τη σκηνή και σταμάτησε σε ένα αδιέξοδο αφού την είχε καταδιώξει άλλη οδηγός, η οποία είχε σταματήσει στο κόκκινο φανάρι στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Στο έλεγχο αλκοόλης η οδηγός βρέθηκε θετική με υψηλά ποσοστά.

Η Έφη Ηροδότου καταζητείται από την ίντερπολ και τις κυπριακές αρχές εδώ και 8,5 ολόκληρα χρόνια, είναι η Νο1 καταζητούμενη μέχρι σήμερα.

Όπως επισημαίνεται στην ανάρτηση της Europol η Έφη Ηροδότου που σήμερα είναι στην ηλικία των 29 ετών, πιθανόν να κρύβεται στην Ελλάδα ή το Ηνωμένο Βασίλειο ενώ εκτός από την ίδια πιθανόν να βρίσκονται μαζί της και ο πατέρας της Ηρόδοτος Ηροδότου αλλά και η μητέρα της Ρίτσα Ηροδότου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top