Φωτιά ξέσπασε σε γνωστό ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα

Φωτιά ξέσπασε σε γνωστό ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα

Υπό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε σε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα από υπερθέρμανση και ανάφλεξη ρουχισμού μέσα σε κάδο στεγνωτηρίου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στις 23:32 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε στεγνωτήριο ρούχων, στο δωμάτιο πλυντηρίων στο ισόγειο του τετραόροφου ξενοδοχείου «Μαρίνα» στην Αγία Νάπα . Για την κατάσβεση της ανταποκρίθηκαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Αμμοχώστου.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 01:00 πυρκαγιά.

Έγινε χρήση 5 αναπνευστικών συσκευών και έγινε εξαερισμός με συσκευές εξαερισμού. Ταυτόχρονα έγινε και έρευνα για πιθανόν τραυματίες ή παγιδευμένους αφού πρώτα έγινε και εκκένωση του ξενοδοχείου. Δεν επηρεάστηκε κανένας από τους ενοίκους.

Στο μεταξύ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 χθες μέχρι και τις 06:00 σήμερα ανταποκρίθηκε σε 29 κλήσεις για βοήθεια, 13 πυρκαγιές, 14 ειδικές εξυπηρετήσεις,1 ψευδή κλήση και 1 κλήση ασθενοφόρου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.