Ένοπλη ληστεία σε περίπτερο στον Στρόβολο - Χτυπούσαν τον υπάλληλο με σιδερογροθιές στο πρόσωπο!

Ένοπλη ληστεία σε περίπτερο στον Στρόβολο - Χτυπούσαν τον υπάλληλο με σιδερογροθιές στο πρόσωπο!

Ένοπλη ληστεία σε περίπτερο στον Στρόβολο διαπράχθηκε γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης 14/7.

Συγκεκριμένα, δυο πρόσωπα εισήλθαν σε περίπτερο στην λεωφόρο Αρμενίας, κρατώντας σιδερογροθιές και σιδερένια αλυσίδα χτυπώντας στο κεφάλι και στο σώμα τον υπάλληλο του περιπτέρου.

Ακολούθως απέσπασαν ολόκληρο το συρτάρι του ταμείου με τις εισπράξεις και τράπηκαν σε φυγή.

Ο υπάλληλος του περιπτέρου μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες και σύμφωνα με την διάγνωση του θεράποντων ιατρών φέρει κάκωση κρανίου, θλαστικά τραύματα κεφαλής και σώματος.

Η αστυνομία μετέβηκε στη σκηνή για επιστημονικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE