Φόνος Αγίας Νάπας: Στο δικαστήριο το «Αλεξούι» μαζί με τους συγγενείς Καλοψιδιώτη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φόνος Αγίας Νάπας: Στο δικαστήριο το «Αλεξούι» μαζί με τους συγγενείς Καλοψιδιώτη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάζονται εκ νέου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, οι ύποπτοι για το φονικό της Αγίας Νάπας.

Οι τέσσερις ύποπτοι Μάριος Χριστοδούλου άλλως «Μπένης», Παναγιώτης Πένταυκας, Σοφία Γρηγορίου και Ντέγιαν Λόι θα παρεπευθούν σε απευθείας δίκη ενώπιον του κακουργιδικείου μετά από ισχυρή μαρτυρία που εξασφαλίστηκε.

Παρών στο δικαστήριο για πρώτη φορά μαζί με τους συγγενείς του δολοφονηθέντος Φάνου Καλοψιδιώτη, είναι και ο Αλέξης Μαυρομιχάλης άλλως «Αλεξούι», του οποίου το όνομα φέρεται να ήταν στη λίστα των υποψήφιων θυμάτων. 

Διαβάστε επίσης: Σε απευθείας δίκη στο Κακουργιοδικείο για το άγριο φονικό της Αγ.Νάπας

Διαβάστε επίσης: Ήθελαν νεκρό και το «Αλεξούι» - Νέα εντάλματα σύλληψης από την Αστυνομία

Δείτε φωτογραφία: 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE