Φόνος Αγίας Νάπας: Στο δικαστήριο το «Αλεξούι» μαζί με τους συγγενείς Καλοψιδιώτη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φόνος Αγίας Νάπας: Στο δικαστήριο το «Αλεξούι» μαζί με τους συγγενείς Καλοψιδιώτη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάζονται εκ νέου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, οι ύποπτοι για το φονικό της Αγίας Νάπας.

Οι τέσσερις ύποπτοι Μάριος Χριστοδούλου άλλως «Μπένης», Παναγιώτης Πένταυκας, Σοφία Γρηγορίου και Ντέγιαν Λόι θα παρεπευθούν σε απευθείας δίκη ενώπιον του κακουργιδικείου μετά από ισχυρή μαρτυρία που εξασφαλίστηκε.

Παρών στο δικαστήριο για πρώτη φορά μαζί με τους συγγενείς του δολοφονηθέντος Φάνου Καλοψιδιώτη, είναι και ο Αλέξης Μαυρομιχάλης άλλως «Αλεξούι», του οποίου το όνομα φέρεται να ήταν στη λίστα των υποψήφιων θυμάτων. 

Διαβάστε επίσης: Σε απευθείας δίκη στο Κακουργιοδικείο για το άγριο φονικό της Αγ.Νάπας

Διαβάστε επίσης: Ήθελαν νεκρό και το «Αλεξούι» - Νέα εντάλματα σύλληψης από την Αστυνομία

Δείτε φωτογραφία: 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE