H τοποθέτηση της Αστυνομίας για το βίντεο με μέλος της Δύναμης που βρίζει χυδαία κρατούμενο

H τοποθέτηση της Αστυνομίας για το βίντεο με μέλος της Δύναμης που βρίζει χυδαία κρατούμενο

Ανακοίνωση απέστειλε στα ΜΜΕ η Αστυνομία στην οποία τοποθετείται για το βίντεο που κάνει το γύρο της Κύπρου και στο οποίο 31χρονη Αστυνομικός βρίζει χυδαία κρατούμενο.

Διαβάστε επίσης: «Τον έβρισε γιατί ήταν προκλητικός, ψυχοπαθής και βιαστής…» Άτομο του οικογενειακού περιβάλλοντος της Αστυνομικού μιλά στο ThemaOnline

Ενήμερος για το περιστατικό είναι και ο αρχηγός Αστυνομίας ο οποίος έδωσε οδηγίες όπως διενεργηθούν έρευνες για ποινικά και πειθαρχικά αδικήματα, ενώ επιβεβαιώνει και το δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας ότι η Αστυνομικός έχει μετατεθεί.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Αναφορικά με βίντεο που αναρτήθηκε σήμερα σε ιστοσελίδες και στο οποίο απεικονίζεται μέλος της Αστυνομίας να βρίζει αλλοδαπό που κρατείται στο Χώρο Κράτησης Απαγορευμένων Μεταναστών στη Μενόγεια  διευκρινίζουμε τα ακόλουθα:

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη στις 24/4/2016. Αφού ενημερώθηκε η ηγεσία της Αστυνομίας ο Αρχηγός Αστυνομίας έδωσε οδηγίες όπως η συγκεκριμένη αστυφύλακας τεθεί άμεσα σε διαθεσιμότητα και εναντίον της να διερευνηθούν τόσο ποινικά όσο και πειθαρχικά αδικήματα.

Τόσο η ποινική όσο και η πειθαρχική υπόθεση ολοκληρώθηκαν και προωθήθηκε η διαδικασία δίωξης του εν λόγω μέλους.

Μετά την ολοκλήρωση αμφότερων των ερευνών, στις 23/6/2016 άρθηκε η διαθεσιμότητα και η εν λόγω αστυφύλακας μετατέθηκε σε άλλη υπηρεσία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Απίστευτο περιστατικό στη Μενόγια! Γυναίκα αστυνομικός βρίζει χυδαία μουσουλμάνο κρατούμενο 
          

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE