Η Κύπρια καλεσμένη στη βάφτιση της κόρης των Κουρκούλη - Κελεκίδου!

Η Κύπρια καλεσμένη στη βάφτιση της κόρης των Κουρκούλη - Κελεκίδου!

Ακολούθησε τρικούβερτο party μετά το μυστήριο της βάφτισης του δεύτερού τους παιδιού, της Ελπινίκης...

Ο Νίκος Κουρκούλης, η Κέλλυ Κελεκίδου και τα δύο τους παιδιά, Θάνος- Ραφαήλ και Νίκη, επέστρεψαν στην Ελλάδα τόσο για να περάσουν μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών, αλλά κυρίως για τη βάφτιση της 18 μηνών κόρης τους που έγινε στις 4 Ιουλίου. 

Το baby bloom έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Η μικρή πήρε το όνομα Ελπινίκη (θα την φωνάζουν Νίκη) από την μητέρα της τραγουδίστριας που δεν είναι πια στη ζωή. Νονές της είναι η Καλλιόπη Χαλίκου, στενή φίλης της Κέλλυς από την Αυστραλία και η Ντόλυ Φατσέα. 

Μετά τα βαφτίσια έγινε μεγάλο party με στενούς συγγενείς και αγαπημένους φίλους της οικογένειας στο Estate Seaside @ Ακρωτήρι, όπου δεν παρέλειψαν να πιάσουν το μικρόφωνο και οι γονείς της μικρής.

Ανάμεσα στους καλεσμένους η Μελίνα Ασλανίδου, η Γωγώ Μαστροκώστα με τον σύζυγό της, αλλά και η συνεργάτης της, Στάλω Ηλία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE