Αγιά Νάπα: Λύθηκαν τα σχοινιά από θαλάσσιο αλεξίπτωτο με αποτέλεσμα την πτώση δύο ατόμων

Αγιά Νάπα:  Λύθηκαν τα σχοινιά από θαλάσσιο αλεξίπτωτο με αποτέλεσμα την πτώση δύο ατόμων

Λύθηκαν τα σχοινιά από θαλάσσιο αλεξίπτωτο και έπεσαν στα ρηχά δύο άτομα που βρίσκονταν εν πτήση – Καταγγελίες πολιτών για μη τήρηση της νομοθεσίας.

Το ατυχημα συνέβη στις 12 το μεσημέρι 14/7 σε γνωστό παραθεριστικό σημείο της Αγίας Νάπας και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Μαιστράλι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο άτομα 28 χρόνων, ρουμανικής καταγωγής, έπεσαν στο νερό, σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από την παραλία, χωρίς ωστόσο να τραυματιστούν, αφού τα σχοινιά του θαλάσσιου αλεξιπτώτου που ήταν δεμένα με το ταχύπλοο που το είλκυε λύθηκαν.

Άλλα λέει η αστυνομία και άλλα πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο

Σύμφωνα με καταγγελία που έφθασε στα γραφεία μας, η πτώση των δύο ατόμων έγινε στα τρία μέτρα από την παραλία και όχι στα 500. Όπως μας ειπώθηκε πριν το ατύχημα, το θαλάσσιο αλεξίπτωτο πετούσε κοντά στην αμμουδιά και όχι πέρα από τους πλωτούς σημαντήρες, όπως ορίζει η νομοθεσία.

Μάλιστα, όπως μας ανέφερε λουόμενος που επισκέπτεται συχνά το σημείο, δεν είναι η πρώτη φορά που παραβιάζεται η νομοθεσία, καθώς η πτήση του θαλάσσιου αλεξιπτώτου σε κοντινό σημείο από την αμμουδιά αποτελεί συνήθη φαινόμενο.  

*Φωτογραφεία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πτώμα στη Λάρνακα: Κρυμμένο πρόχειρα στην Κοφίνου - Ενδείξεις για τραύματα από μαχαίρι - Φωτογραφίες από το σημείο

Πτώμα στη Λάρνακα: Κρυμμένο πρόχειρα στην Κοφίνου - Ενδείξεις για τραύματα από μαχαίρι - Φωτογραφίες από το σημείο

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας μετά τον εντοπισμό πτώματος, που εκτιμάται ότι ανήκει στον Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από τις 12 Ιουνίου, με τις αρχές να διερευνούν υπόθεση απαγωγής.