Έρχεται καύσωνας - Διαβάστε αναλυτικά την πρόβλεψη του καιρού

Έρχεται καύσωνας - Διαβάστε αναλυτικά την πρόβλεψη του καιρού

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Παρασκευυή 15/7 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το απόγευμα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς 3 μποφόρ, για να καταστούν μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι 4 μποφόρ αλλά στα προσήνεμα παράλια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά το απόγευμα στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 32 στα δυτικά, γύρω στους 35 στα υπόλοιπα παράλια και στους 31 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηματιστούν τοπικά χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα.


KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αναμένει τον διορισμό της Ολγκίν ο Τατάρ - Η αναφορά του στα οδοφράγματα

Αναμένει τον διορισμό της Ολγκίν ο Τατάρ - Η αναφορά του στα οδοφράγματα

Είχαν μια συνάντηση διαβούλευσης για τα όσα συμφωνήθηκαν στην άτυπη διευρυμένη συνάντηση στη Γενεύη με τον ΓΓ του ΟΗΕ, ο οποίος σκοπεύει να διορίσει Προσωπική του Απεσταλμένη την κ. Ολγκίν, διορισμό για τον οποίο έχει δώσει την έγκρισή του, δήλωσε ο Ερσίν Τατά επιστρέφοντας στα κατεχόμενα μετά από τη συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον Ειδικό Απεσταλμένο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ στην οικία του τελευταίου στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE