Κύπριος στην Γαλλία μιλά στο ThemaOnline: «Είμαστε σε κατάσταση τρόμου - Η έγνοια μας ειναι κάθε μέρα να φτάσουμε ζωντανοί στο σπίτι μας»

Κύπριος στην Γαλλία μιλά στο ThemaOnline: «Είμαστε σε κατάσταση τρόμου - Η έγνοια μας ειναι κάθε μέρα να φτάσουμε ζωντανοί στο σπίτι μας»

Με τρεμάμενη φωνή και σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Κύπριος Χαράλαμπος Χαραλάμπους μιλά αποκλειστικά στην ιστοσελίδα μας, περιγράφοντας τα όσα έγιναν το βράδυ της 14ης Ιουλίου στην Νίκαια.

«Είναι απίστευτο αυτό που μας συμβαίνει, δεν το χωράει ο ανθρωπινός νους», μας ανέφερε ο κ. Χαράλαμπος τονίζοντας με τα πράγματα έχουν αγριέψει πάρα μα πάρα πολύ.

Επισήμανε πως το συναίσθημα της ανασφάλειας και του φόβου έχει κυριαρχήσει για τα καλά στον κόσμο. «Τρέμουμε κάθε μέρα να φτάσουμε τα παιδιά μας και εμείς ζωντανοί στο σπίτι μας. Δυστυχώς οι κακές πολιτικές που υπάρχουν στην Γαλλία έχουν αφήσει αυτές τις καταστάσεις να συμβαίνουν».

Ο κ. Χαράλαμπος μεταξύ άλλων είπε «Eίναι απαράδεκτο το γεγονός πως σε εκδήλωση για την Εθνική μας επέτειο, να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Οι Αρχές ασφαλείας απέτυχαν για άλλη μια φορά να προστατεύσουν τον κόσμο από όλο αυτό το κακό. Είναι το μεγαλύτερο χαστούκι που δέχτηκε η Γαλλία ανήμερα της Εθνικής της Εορτής».

Τέλος ο κ.Χαράλαμπος διερωτάται «Πως άφησαν ένα ολόκληρο φορτηγό να βρίσκεται στο σημείο αυτό, αφού ο δρόμος έπρεπε να ήταν κλειστός για τα οχήματα».

Ι.Μάντζιηπα 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE