Συμμαχία Πολιτών για την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια: «Τέτοιες στιγμές είμαστε όλοι Γάλλοι»

Συμμαχία Πολιτών για την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια: «Τέτοιες στιγμές  είμαστε όλοι Γάλλοι»

«Η Συμμαχία Πολιτών καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την άνανδρη και βάρβαρη τρομοκρατική επίθεση στην Νίκαια της Γαλλίας» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο κ. Κωνσταντίνος Φιλαρέτου, μέλος της Γραμματείας της Συμμαχίας Πολιτών.

«Τέτοιου είδους ενέργειες προκαλούν σοκ και αποτροπιασμό και δεν στρέφονται μόνο ενάντια στην Γαλλία αλλά κυρίως στις κοινές μας αξίες και αρχές του ανθρωπισμού και του πολιτισμού», αναφέρει επίσης.

«Εκφράζουμε την αλληλεγγύη και την συμπάθεια μας στο φίλο και σύμμαχο Γαλλικό λαό που μετρά αθώους πολίτες νεκρούς και τραυματίες».

«Οι σκέψεις μας και η καρδία μας βρίσκονται μαζί τους», υπογραμμίζει.

«Τέτοιες στιγμές  είμαστε όλοι Γάλλοι», καταλήγει.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.