Επανεξέταση των μέτρων ασφαλείας στο Λονδίνο μετά την επίθεση στη Νίκαια

Επανεξέταση των μέτρων ασφαλείας στο Λονδίνο μετά την επίθεση στη Νίκαια

Επανεξέταση των μέτρων ασφαλείας στη βρετανική πρωτεύουσα προανήγγειλε ο δήμαρχος Λονδίνου Σαντίκ Καν, στον απόηχο της πολύνεκρης επίθεσης στη Νίκαια.

Ο κ. Καν δήλωσε ότι το Λονδίνο θα σταθεί ενωμένο με τη Γαλλία και πρόσθεσε ότι οι δηλητηριώδεις και διεστραμμένοι τρομοκράτες θα ηττηθούν.
 
Εν τω μεταξύ, ο Υπουργός Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον δήλωσε νωρίς το πρωί ότι η πρώτη ενημέρωση που είχε έκανε λόγο για έναν Βρετανό υπήκοο μεταξύ των τραυματιών στη Νίκαια.

KΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, προειδοποιεί για την ανάγκη ψυχραιμίας αλλά και προσοχής, επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο δεν είναι απλό και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE