Ευρωπαϊκές πόλεις παίρνουν μέτρα: Παραγγέλνουν αστυνομικά τανκς, για να αποτρέπουν επιθέσεις σαν της Νίκαιας

Ευρωπαϊκές πόλεις παίρνουν μέτρα: Παραγγέλνουν αστυνομικά τανκς, για να αποτρέπουν επιθέσεις σαν της Νίκαιας

Kαι ενώ ο πλανήτης το πρωί βρέθηκε σε σοκ μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στη Νίκαια, με τους 84 νεκρούς, κάποιες πόλεις φαίνεται ότι είχαν ήδη λάβει τα μέτρα τους για το ενδεχόμενο τέτοιων χτυπημάτων.

Η αστυνομία της Αμβέρσας, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 50 χλμ. από τις Βρυξέλλες, έχει παραγγείλει ειδικά αστυνομικά τανκς για να τα χρησιμοποιεί προκειμένου να αποτρέπει επιθέσεις σαν και αυτή της Νίκαιας. Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε ο δήμαρχος της πόλης Μπαρτ Ντε Γουέιβερ.

«Αγοράσαμε δύο αστυνομικά τανκς και ένα ειδικό όχημα παρέμβασης», προσέθεσε, λέγοντας ακόμη ότι θα χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων προκειμένου να μπλοκάρονται οι δρόμοι.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Στα €20.500 το αφορολόγητο - Στο 35% ο συντελεστής για εισόδημα πέραν των €80.000

Φορολογική μεταρρύθμιση: Στα €20.500 το αφορολόγητο - Στο 35% ο συντελεστής για εισόδημα πέραν των €80.000

Αύξηση του αφορολόγητου ορίου εισοδήματος για φυσικά πρόσωπα, κατά €1.000, στις €20.500, άνοιγμα των φορολογικών κλιμάκων και μεταφορά του ανωτέρου φορολογικού συντελεστή 35% σε φορολογητέο εισόδημα μεγαλύτερο των €80.000, προτείνουν οι εμπειρογνώμονες που παρουσίασαν το μεσημέρι, σε ειδική εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο, τις εισηγήσεις τους για ένα ολοκληρωμένο φορολογικό μετασχηματισμό.